LEVEREN

Bezorgen of afhalen van jouw duoplank vloer.

Je kunt je houten vloer laten bezorgen of afhalen in Sevenum (Noord-Limburg). Tijdens de bestelprocedure kun je kiezen voor bezorgen of afhalen. Het bezorgen is gratis binnen Nederland (Waddeneilanden en België in overleg).

Na de bestelling nemen we contact met je op om de leverdatum en het tijdstip af te stemmen. Wij bevestigen het tijdstip van bezorgen per E-mail. Ook de montagehandleiding (indien van toepassing) en de factuur (uw garantiebewijs) zijn bijgesloten.

Binnen maximaal 17 werkdagen leveren wij de vloer netjes verpakt bij je thuis op de begane grond. Onze bezorgdienst weet wat zij vervoert en zorgt voor een correcte aflevering. Wanneer er sprake is van een etagewoning bezorgen wij tot in de hal.

RETOURNEREN

Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht en het product binnen 14 dagen na leveringsdatum retourneren. Let er wel op dat de kosten voor terugzending voor eigen rekening zijn. Bovendien kan alleen een onbeschadigd product, indien mogelijk in originele verpakking, en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat teruggestuurd worden. Uitsluiting van het herroepingsrecht is mogelijk voor producten die o.a. duidelijk persoonlijk van aard zijn.

Uiteraard kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over het product. Wij hanteren de wettelijke regels van retourneren.

Dus kort samengevat:

  1.  Volledige terugbetaling bij retournering. De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat hij ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die hij heeft betaald terug moet krijgen als hij de bestelling in zijn geheel annuleert.
  2. Recht op annulering/ retourneren.Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt- om andere redenen dan de wettelijke.
  3. Retour- en crediteringstermijn.De consument heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet hij de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. De webwinkel moet het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetalen.
  4. Terugbetalen met zelfde betaalmiddel.De webwinkel mag alleen terugbetalen met een tegoedbon als de consument hiermee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.